Suc de mere

Etapele si echipamentele necesare producerii sucului de mere:

  • Merele se toaca cu Tocatorul MILL 100. Tocatura se aduna intr-o Cada de 100 L;
  • Din Cada de 100 L tocatura se transfera intr-un Hidropresa TH;
  • Hidropresa TH se conecteaza la o sursa de apa (max 3 atm.), se realizeaza presarea si se obtine sucul de mere care se colecteaza intr-o Cada de 100 L;
  • Sucul de mere se transfera cu ajutorul unei Electropompe in Cisterna de Inox unde se va face pasteurizarea;
  • Pasteurizarea se efectueaza la temperatura de 80 – 84º C cu ajutorul unui Pasteurizator electric;
  • Dupa pasteurizare urmeaza imbutelierea la cald;
  • Pentru transferul sucului cald catre imbuteliere se foloseste o Electropompa rezistenta la temperatura;
  • Imbutelierea se poate face:
    • la Bag-In-Box cu ajutorul Echipamentului Umplere BIB (cu pistol dozator si cantar), Punga BAG-IN-BOX cu suc se pune intr-o Cutie de Carton adecvata;
    • la Sticla cu ajutorul Monoblocului de Umplere si a unui Dopuitor Manual. In cazul imbutelierii la sticla se foloseste un Dop de Pluta.

Vezi produsele

Pentru informatii suplimentare completati formularul de mai jos sau sunati la:

0723.37.64.37 sau 0743.37.64.37

Luni – Vineri 09:00 – 17.00

office@loredo.ro

0743.376.437 / 0723.376.437

Copyright ©  Fermier Hobby 2016