Bere

Etapele necesare producerii a 23 L de bere cu ajutorul Kitului de Bere:

  • Se dizolva 1 kg de zahar in 3 litri de apa fierbinte;
  • Se igienizeaza recipientul de fermentare (galeata alba) cu o solutie de Metabisulfit de Potasiu 1 lingura la 1 L de apa rece;
  • Se monteaza caneaua de plastic la Recipientul de fermentare
  • In apa in care s-a dizolvat zaharul, se dizolva si Maltul si drojdia ce se gaseste in capacul cutie cu Malt;
  • Solutia astfel obtinuta se transfera in Recipientul de fermentare;
  • Se mai adauga 19-20 L de apa curata;
  • Se lipeste Termometrul Banda pe exteriorul Recipientului de Fermentare. Temperatura optima de fermentare este de 24-28 grade;
  • Se monteaza capacul recipientului in care se monteaza Minifierbatorul. In Minifierbator se pune putina solutie de Metabisulfit de Potasiu;
  • Se lasa la fermentat;
  • Dupa ce nu mai ies bule prin Minifermentator se trece la a etapa imbutelierii;
  • Cu ajutorul canelei se umplu sticlele cu bere;
  • Cu ajutorul masurii de plastic se adauga putin zahar, necesar refermentarii berii in sticla;
  • Sticlele se capseaza cu ajutorul Aparatului de Capsat;
  • Se lasa la maturat cel putin 2 saptamani, timp in care are loc o refermentare a berii in sticla.

Kitul de bere este compus din: Recipentul de Fermentare, Metabisulfitul de Potasiu, Minifierbatorul, Termometrul Banda, Capsele, Aparatul de Capsat, Masura de plastic.

Vezi produsele

Pentru informatii suplimentare completati formularul de mai jos sau sunati la:

0723.37.64.37 sau 0743.37.64.37

Luni – Vineri 09:00 – 17.00

office@loredo.ro

0743.376.437 / 0723.376.437

Copyright ©  Fermier Hobby 2016